LA MEVA EXPERIENCIA AL MÓN LABORAL

Vaig començar en una feina a un restaurant del meu poble, Begues, que es deia Gastrobar El SIS. El meu càrrec va ser de cambrera. Estava als migdies servint el dinar a tothom: desparava la taula, la posava de nou quan ja estava neta, eixugava  els coberts amb unes tovalloletes, parlava amb el personal…

Vaig acabar de treballar al novembre perquè vaig  fer un curs de creació d’empreses. Per Sant Jordi vam vendre flors i samarretes fetes per nosaltres.

Una  vegada que vaig acabar el curs,  vaig lluitar perquè em contractessin a l’Ajuntament de Begues.  Vaig haver de parlar de les meves capacitats com a treballadora. Al final vaig ser contractada i vaig estar treballant bastant de temps. Feia tasques administratives com escanejar, fotocopiar, guardar documents de l’empresa, enquadernar, destruir papers, fer encàrrecs…

Vaig acabar el gener d’aquest any. Després vaig estar a la Fundació Aura per seguir la formació d’inici al món laboral.

Ara estic treballant a una gestoria de Francesc Macià, feina que he aconseguit a través de la Fundació Catalana Síndrome de Down.Faig tasques d’administratives: fotocopio, rebo els clients, agafo les trucades, obro la porta, faig cafès, porto aigües a les sales de les reunions, poso en ordre les sales, escanejo, vaig a comprar al que faci falta per la gestoria, porto documents o factures a altres empreses, arxivo factures… Quan no sé al que s’ha de fer, els hi  pregunto.

Aquesta trajectòria de la meva vida professional ha sigut molt útil. He aprés moltes coses i sobretot he pogut entendre que s’ha de fer fàcil el que és difícil.

*Text original

One Comment on “LA MEVA EXPERIENCIA AL MÓN LABORAL

  1. vaya que si haz pasado por varios trabajos, me imagino que fuiste adquiriendo bastante experiencia y a la vez has aprendido mucho, me parece genial que compartas parte de tu vida, de esta manera demuestras que para alcanzar algo grande debes seguir abarcan lo pequeño y haciendo que se convierta en algo muy grande.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *