Una bona circulació no fa mal a ningú

A dia d’avui, la bicicleta està agafant un protagonisme prou important, i jo estic molt content de que sigui així.

Tot  i això, em crec amb el poder de poder afirmar que els carrils bici no acaben de ser prou bons  i a la  vegada suficients per poder tindre una xarxa bicicarril òptima i eficient per poder circular amb normalitat per Barcelona i rodalies.

Crec que el vianant no pot circular tranquil·lament per la vorera degut a les grans velocitats que arriben a agafar les mateixes bicicletes.

Personalment, opino que les bicicletes haurien de tenir una matricula pròpia, una assegurança i també un codi de circulació viari, en el qual la bicicleta circulés amb la mateixa direcció que els cotxes. Així el vianant tindria més seguretat  degut a que podria deduir d’on podrien venir les bicicletes.

La vulnerabilitat del ciclista

També comentar que els ciclistes son un punt molt dèbil a la carretera degut a que diàriament trobem noticies de ciclistes ferits o morts degut a la mala circulació d’alguns vehicles. Afirmo saber a través de les noticies que existeixen molts trams en carreteres força perillosos degut a la seva mala construcció o conservació. Buscant informació he trobat que en aquets últims cinc anys han mort 3.500 ciclistes.

A mi la bicicleta sempre m’ha agradat molt i em dol no sentir-me segur de poder circular amb tranquil·litat per la ciutat que estimo, que és Barcelona.

*Text original

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *