Colofó a un any productiu

Abans de vacances, tot l’equip d’ÈXIT21 vam anar a dinar al restaurant Lactuca, on treballo, per acomiadar el curs periodístic. Hi va haver molt bon ambient. Es va parlar de possibles escrits per setembre i de com millorar alguns temes interns de la redacció, com l’ús del WhatsApp.

Porto en la redacció prop d’un any i mig i he millorat en l’escriptura. A més, gràcies al Taller de ràdio i a les formacions sobre periodisme d’ÈXIT21 he après a comunicar millor. Això m’ajuda en el treball a relacionar-me amb els clients perquè tinc més seguretat en mi mateix.

Fa poc vaig fer la meva primera entrevista davant de la càmera. Al principi estava nerviós, però crec que va sortir tot bé. Tinc ganes de fer més entrevistes.

Redactors i amics

Em porto molt bé amb tots els companys de la redacció perquè sóc una persona sociable. Estar a ÈXIT21 m’ha permès conèixer a gent nova. Som una redacció ben avinguda. Comentem els temes d’actualitat, debatem les coses i aprenem tots de tots.

M’agrada la revista ÈXIT21 i espero que els lectors també.

2 Comments on “Colofó a un any productiu

  1. Yo quiero dar las gracias a todos los que me habeis apoyado para hacer posible mi sueño, el de ser periodista y el de escribir por vuestra revista, más aún por tener la oportunidad de trabajarlo fuera de ella, estuve durante 2 años y medio en el equipo de exit21, y sois buenos en vuestro campo. Que no os frenen las ganas y aprovechar la oportunidad que os han dado para ser periodistas. Siempre hay que estar al loro de la actualidad.

    Tambien quiero agradecerles a todos mi oportunidad y el esfuerzo para poder mejorarme como periodista cultural y tener mi propia experiencia de tener mi propio blog.

    Estoy dando voces para la gente a que entre en mi blog, gracias a un curso que hice en la universidad de barcelona, e incluso hice un curso de peridismo cultural para saber más cosas en este ámbito para explotar mi talento. Espero que os guste. Os dejo mi link, Espero que os guste: https://snripoll.blogspot.com.es/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *