“Deixa’t portar per l’encant de Mallorca”

Si haguéssim de valorar les illes de la zona de les Balears, no ho podríem tenir més clar: Eivissa és la més festera i esbojarrada; Menorca és la més idònia per a la pau i l’assossec (com per passar un any sabàtic); i després tenim Mallorca, el cor de totes elles.

Ja no només és tota la bellesa de la ciutat, també és la proximitat de la seva gent, i tot allò que atrau als seus turistes i visitants: des de la catedral, passant pels passejos en cotxes de cavalls, les platges i sense oblidar les seves famoses regates.

101

També compta també amb el seu castell, les “coves del drac”, Sóller i molts més racons per visitar. Per tot això, caldria quedar-se una setmana més, però per al que hem fet, en tenim prou i ens sobra. I per als que vulguin venir, jo els dic: “deixa’t portar per l’encant de Mallorca”.

Jo ja ho vaig fer la primera vegada que vaig venir, i em va agradar tant l’aventura, com l’experiència. Així que vaig tornar, i amb aquesta ja en van quatre. Possiblement acabaré tornant. És segur que aniré a altres bells llocs, però el que he viscut en aquesta illa balear no ho oblidaré mai.

*Text original en castellà

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *