AQUEST ANY SÍ, PERÒ ARA NO TOCA

Ara fa uns dies, el soci del F.C. Barcelona i excandidat a la presidència del club, Agustí Benedito, va donar per finalitzat el vot de censura perquè no va arribar al mínim de signatures per tirar-la endavant. No obstant això, va anunciar que denunciarà a la junta directiva per disconformitat amb el termini de temps per aconseguir-les. Davant d’aquest fet, considero que la moció de censura tenia sentit, però no en aquests moments de la temporada amb tots els títols en joc.

En aquests moments en que ja ha començat la temporada i l’equip ha començat molt bé (esportivament parlant) crec que no és el millor moment per presentar una moció de censura. Això podria desestabilitzar l’equip. Cal dir que estic a favor de molts dels motius pels quals Agustí Benedito presenta la moció, però tal com deia aquell: ara no toca.

Jo no qüestiono que Josep Maria Bartomeu  sigui un mal president, que potser no hagi fet bé el fitxatge del Neymar quan era jugador del Santos  (recordem que Bartomeu era part important de la directiva l’any 2013). Per acabar de millorar l’immillorable, la junta del Barça de Bartomeu va acabar pactant amb la Fiscalia de l’Estat pagar una multa que hem acabat pagant  els socis de la nostra butxaca. Això vol dir que han admès la culpabilitat.

Potser tenim un president irresponsable. No dic pas que no. Potser  no només en Bartomeu; sinó el president anterior, Sandro Rosell. No dic pas que no hi hagi motius per fer aquesta moció de censura, potser hi ha molts motius però el problema de les mocions de censura és que no es poden fer en plena temporada perquè  poden afectar greument la concentració dels jugadors.

Cal recordar l’himne del club que diu “tots units fem força”, i per això també critico els socis que estan més pendents de dividir que d’estar units. Crec que a Agustí Benedito li agrada fer soroll i cridar l’atenció.

Jo no donaria suport a un país (Qatar) no demòcrata perquè sembla que el Barça estigui finançant armes per a una dictadura.  També crec que van escollir Qatar per beneficis empresarials dels propis directius.

Aquests són entre molts altres, els motius perquè Benedito volia fer la moció de censura i que jo, Andy Trias, estava d’acord; però ara no toca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *