El València torna a ser el que era

Feia molt de temps que a la ciutat del Túria no havien gaudit tant com ho estan fent ara amb el València que dirigeix ​​Marcelino García Toral, i que fins a la data està sent l’únic tècnic que l’ha portant a la zona alta de la classificació de la lliga.

Són molts els entrenadors que han passat per la banqueta de Mestalla. Molts s’han quedat pel camí i a cap d’ells els van acompanyar els marcadors (com li va arribar a passar a Paco Ayestaran).

L’arribada de Marcelino al club che amb l’etiqueta de “salvador” s’està complint i gràcies a ell s’estan convertint en l’alternativa per fer alguna cosa gran i això és el que fan que la seva afició hagi tornat a recuperar la il·lusió.

El mateix Sevilla ha pogut comprovar en carn pròpia tot el seu potencial, ja que no han quedat ni les restes en el partit que s’ha disputat a la jornada ja finalitzada (4 a 0). És evident que en vuit jornades és tot un mèrit que fa presagiar un gran futur de cara al final de la present campanya. Així, doncs, aquest València torna a ser el que era.

*Text original en castellà

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *