Els madridistes pateixen per guanyar al Getafe

En aquesta ocasió els vaig a parlar del partit disputat pel Reial Madrid de Zidane a l’estadi Coliseu Alfonso Pérez, on s’enfrontava al Getafe. I per cert, ningú va dir que aconseguir la primera victòria fora del “feu” blanc seria fàcil.

Després d’haver vençut als “periquitos” a la jornada anterior, els merengues arribaven a Getafe amb la idea de retallar distàncies en la taula classificatòria i seguir avançant una mica més. Però els va tocar posar-se la granota de feina per endur-se el matx.

Un marcador apurat que té premi

El partit va ser molt travat, però al final va ser molt favorable per a l’equip blanc. Dins dels primers 45 minuts, Benzema obriria la “llauna” al minut 39 (amb el qual s’anirien a la mitja part amb el marcador a favor). Jorge Molina empataria al 55 de la segona part (1-1) i Cristiano desempataria al 85 (1-2).

Tenint en compte el que s’ha patit, podríem dir que ha estat un marcador apurat que té premi, un premi que poden aprofitar per seguir el seu camí en el campionat de lliga.

I Cristiano Ronaldo va marcar

Han estat vuit jornades les que ha hagut d’esperar per marcar el seu primer gol en lliga, de manera que ja ha pogut rescabalar-de l’ostracisme en què estava ficat. I són molts els “merengues” que poden dir: “I Cristiano Ronaldo ja ha marcat”.

Aquest gol ha estat el millor “regal” per als primers 100 dies de Zidane al Reial Madrid, tant per a l’entrenador com per la seva afició. És cert que encara no han guanyat res però celebren aquest gol del jugador portuguès com si d’un títol es tractés.

*Text original en castellà

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *