Torna el fenomen musical OT

Operación triunfo és un programa de televisió on els concursants han de demostrar el seu talent musical sobre d’un escenari. Hi ha un jurat que els valora format per Mónica Naranjo, Joe Pérez-Orive, Manuel Martos i un jutge convidat.

Setmana rere setmana, els preparen perquè tinguin un bon futur en el panorama musical. En les gales ells mateixos han de treballar una sèrie de coses: la posada en escena, la veu, el carisma, la personalitat, la força de voluntat…

13 anys després de la primera edició d’Operación Triunfo, torna a començar una edició especial a TVE1. Ja s’han fet els càstings i està a punt de començar el programa amb els 18 concursants que opten a quedar-se a l’acadèmia.

La data de la seva emissió serà el 23 d’octubre, però aquest dimecres dia 18 a través de la pàgina web podrem conèixer alguns detalls de la nova acadèmia que dirigeix ​​Noemí Galera. Aquest any, el plató del programa i l’acadèmia s’han traslladat a Terrassa.

Nous professors

Els professors d’aquesta nova edició tindran molta feina amb els participants. Repeteix Manu Guix, que serà el director musical de l’Acadèmia. Al veterà professor se li uneixen «els Javis» (Javier Calvo i Javier Ambrossi), que impartiran classes d’interpretació. Guille Milkyway, serà el professor de cultura musical; Vicky Gómez, guanyadora de la primera edició de «Fama ¡A bailar!», serà la coreògrafa; Magali Dalix, de Forma Física i Fitness; i Xuan Lan, ensenyarà ioga. De la mateixa manera, Mamen Márquez, serà la directora vocal de l’Acadèmia; Joan Carles Capdevila, responsable del repertori musical i coaching vocal al costat de Laura Andrés i Cristina Burgos. Tots els secrets del ball urbà els ensenyaran Sheila Ortega i Andrea Vilallonga.

Carrera musical

Els protagonistes parlen per si mateixos del que volen aconseguir. És a dir: tenir una carrera musical per dedicar-se al llarg de la seva vida. El que aconsegueixi guanyar el programa tindrà l’oportunitat de gravar un disc.

Operación Triunfo ve amb moltes sorpreses per a tots els espectadors del programa.

Em sembla que és un bon programa de formació per als concursants perquè crec que els servirà de molt, sortiran preparats per poder seguir amb la seva vida el millor que puguin i, sobretot, per començar una carrera musical com la que somien tenir.

*Text original en castellà

One Comment on “Torna el fenomen musical OT

  1. Hola Jordina, veo que te gusta la cultura. Esperemos que este año OT vuelva a haber buenos cantantes como fué en anterioridad un David Bisbal o una Chenoa y que saquen muchos discos.

    Como buena fan del programa he leido que Formula Abierta volverán a cantar juntos a mi me gustaban.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *