L’IMPD APROVA ELS PRESSUPOSTOS 2017/18

El dia 26 de setembre ens vam reunir els membres del Consell Rector de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD) amb Laia Ortiz, presidenta de l’IMPD i tercera tinenta d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona. A la trobada també van assistir Ramon Lamiel i Toni Galiano, gerent i secretari delegat de l’IMPD, respectivament.

Primer, es va aprovar l’acta del 30 de març del 2017. A continuació, vam revisar els pressupostos pel 2017-2018 i vam fer torn de preguntes. Jo vaig dir que de cara a la vida independent ens agradaria que es doni una renda mínima de ciutadania, que no es limiti el programa de suport a persones de grau 1 i 0, sinó per a tots. També vaig dir que calen més pisos de protecció oficial per a les persones amb discapacitat intel·lectual. Aquests no cal que siguin adaptats, sinó més barats. També vaig dir que vull corregir que no vam demanar una campanya de sensibilització sobre Drets humans, sinó una campanya de conscienciació.

Llavors vam discutir sobre la “violència” a les residències per a persones amb discapacitat referint-se a les vexacions, maltractament i vulneració dels drets elementals. Carme Riu va proposar fer-ne un estudi. Edgar Vinyals va dir que “en cosa de drets, les persones no poden estar lligades [als llits]”.

Diverses votacions

Llavors vam passar a les votacions. Primer, vam votar els pressupostos 2017-2018. Jo vaig votar a favor i es van aprovar. Després vam votar el Programa d’Actuació Municipal 2016-2019. També vaig votar a favor i es van aprovar.

Després es va votar la modificació del Pla d’Ocupació de persones amb Discapacitat 2017 per  incorporar la modalitat de contractació parcial per fer possible contractar més persones. No ho vaig entendre bé i no vaig votar a favor, però es va aprovar.

Per últim vam votar l’ampliació de l’autorització de despesa per als serveis de suport per a la integració de nen i nenes amb discapacitat en les activitats de lleure de la campanya d’estiu 2017. Vaig votar a favor i es va aprovar.

Llavors vaig marxar, una mica abans que acabés,  perquè ja eren passades les 20h i estava cansada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *