Què més podem dir d’aquest Barça?

Una setmana més, el Barça d’Ernesto Valverde ha tornat a guanyar i segueix comptant els seus partits per victòries. Aquesta rutina de veure com l’equip blaugrana segueix sense fallar, ens està deixant sense elogis i paraules per definir el que veiem a cada partit. Els blaugrana segueixen trencant totes les seves estadístiques amb una ratxa imparable.

El Sevilla, la nova víctima

Del xoc es poden treure dues lectures. La primera és que l’equip de Valverde té un nou protagonista en cada jornada; i la segona, que acaba passant la prova amb bona nota.

En aquesta ocasió, Paco Alcacer obriria el caseller en el minut 23, resultat amb el qual s’anirien al descans en una primera meitat aclaparadora.

Entrant en la segona meitat, Pizarro empataria al minut 59. Alcacer tornaria a marcar i sentenciaria amb el 2-1 definitiu en el 65. El jugador valencià es converteix així en el golejador del matx, i el Sevilla li va tocar ser la nova víctima .

Molt més líders

Aquesta última exhibició potser hagi estat amb un marcador una mica apurat, però els blaugrana igualment sumen tres punts, amb els quals es mantenen molt més líders una setmana més. Aquesta nova demostració en el campionat de Lliga ens fa pensar: què més podem dir d’aquest Barça?

En aquest estat d’eufòria en què ens trobem caldria anar amb ull viu, segurament perquè abans o després entrarem en la fase dels partits més determinants (els que solen decidir el títol de lliga) i tindria molt de mèrit arribar mantenint aquesta mateixa ratxa de victòries.

Abans o després molt temem que perdran algun que altre partit, però fins que això passi (i si es pot evitar) seguim pel bon camí, pel qual van anant partit a partit, i de moment anem ben encaminats.