Primera ensopegada del Barça

Després de l’empat a Mestalla, el Barça ha tornat a deixar escapar dos punts després d’empatar a dos amb el Celta. El que semblava una ensopegada que obriria la porta de la lliga als seus immediats perseguidors s’ha convertit en un punt d’or després de l’empat del Reial Madrid i la derrota sorprenent del València. Només l’Atlètico de Madrid ha pogut retallar les distàncies amb els homes de Valverde.

Abans dels dos empats consecutius, el Barça comptava els dotze partits per victòries.

Molts voldríem pensar que aquests dos punts menys hagin estat tan sols un simple ensopegada i que els blaugrana tornaran a mantenir la ratxa que han tingut fins ara.

Se’ls va ennuegar el menjar

El rival convidat a “dinar” (recordem que el partit es jugava a les 13h) era el Celta de Juan Carlos Unzúe, vell conegut de l’afició culer, que es va preparar per disputar un xoc entre amics però amb interessos oposats: els de la ciutat comtal, per seguir endavant en el liderat; i els gallecs, per sobreviure en la classificació.

Per anar obrint boca, el gallec Yago Aspas va inaugurar el marcador al minut 20. Messi li tornaria el cop amb l’empat al 22. Amb aquest resultat s’anirien al descans. Ja a la segona meitat, Luis Suárez desempataria al 62, però Maxi Gómez, al minut 70, remataria la feina amb el 2-2 final. Quedarien 25 minuts perquè el Barça no deixés escapar els dos punts del seu fortí.

Després del que ha passat, es pot dir que al Barça se li va entravessar el dinar. A partir d’ara, segur que seran més prudents perquè el més segur és que tindran més enfrontaments com aquest.

Avís a navegants

Això podria ser un avís del que se’ls ve a sobre abans del clàssic R. Madrid vs Barça del proper 20 de desembre que, per cert, també es disputarà a la una del migdia; el que es considera el plat fort del menú. Esperem que aquest matx hagi quedat en alguna cosa anecdòtica i que tot segueixi com fins ara. És a dir: sense més sobresalts i seguint amb la ratxa de victòries.

Segur que la tornada als terrenys de joc de Dembélé després de la seva lesió serà el revulsiu que cal per seguir per la senda de les victòries abans de l’inici de la segona volta del campionat.

*Text original en castellà

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *