El 2017 ha estat el millor any d’ÈXIT21

Ja estem acabant un altre any més, però a diferència dels anteriors, per a la revista digital ÈXIT21 ha significat un creixement professional que ens ha afavorit a tots, tant als redactors com als del cos tècnic.

Durant el temps que fa que va néixer el nostre mitjà d’informació periodística hem guanyat en experiència, rigor, ètica i un punt de vista propi, on altres revistes no arriben nosaltres si. Per exemple, la nostra redactora Montserrat Vilarrasa, com a portaveu de les persones amb discapacitat intel·lectual en el Consell Rector de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat, ens informa de la seva activitat.

Com a mostra del nostre treball diari, volem compartir amb tots vosaltres que hem superat les 1.000 publicacions.

Ara comptem amb el nostre decàleg de recomanacions per als mitjans de comunicació perquè tractin la discapacitat amb correcció i respecte.

Una altra de les novetats de l’any que estem acabant és que també col·laborem amb el diari Social.cat escrivint articles d’opinió.

Molt més que una revista

 

És evident que el treball i el lliurament de tots i de cada un dels que fem que cada setmana amb els nostres articles i entrevistes, tinguem cada vegada més seguidors dels que ja tenim a les xarxes socials (tenim gairebé 400 seguidors a Twitter) i al nostre portal. Potser serà perquè hem començat a fer unes càpsules de vídeo per promocionar a Facebook els articles de la revista.

Amb tot el que hem aconseguit durant aquest any, la veritat és que no podem sentir-nos més orgullosos de la feina ben feta. Però sobretot el que aportem amb les nostres seccions: poesia, esports, entrevistes, articles d’opinió (a més dels que som l’equip de redacció) que amb això volem ser propera peròs sobretot fer-nos conèixer millor.

Disparats al 2018

Però com sol ser habitual sempre volem més, i volem nous reptes per millorar el immillorable però sobretot arribar més lluny del que ja hem arribat. I és molt segur que per al nou any anirem disparats al 2018 amb nous desitjos per a tothom.

A més d’aconseguir els nostres propòsits (perquè si d’alguna cosa se’ns caracteritza és per la nostra capacitat de superació) volem seguir informant des d’una mirada pròpia.

Podem dir que el 2017 ha estat el millor any d’ÈXIT21, l’equip de redacció desitja a tots els nostres seguidors un bon Nadal i una bona sortida i entrada d’any.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *