Com sorprendre a la teva parella per Sant Valentí

Per a molts, el 14 de febrer, el dia dels enamorats, no és més que un altre invent comercial per vendre més i perquè ens deixem portar pel consumisme amb la finalitat de demostrar a la nostra parella que la volem amb un obsequi.

Per als que volem a les nostres parelles sentimentals, és clar que no necessitem tenir un dia fix en el calendari, ni molt menys haver de demostrar-ho amb regals cars o tòpics, com joies, bombons o flors. Els petits detalls com un “t’estimo” cada dia agraden molt més que tot el material.

Hi ha moltes altres maneres per enamorar la teva parella, que són més originals i menys comercials que les anteriors; però que la sedueixen molt més.

El que mai falla és una escapada romàntica a algun lloc de somieig i amb tota mena de detalls per a ús i gaudi de la parella. Algunes idees poden ser un recorregut amb cotxe de cavalls, contemplar un capvespre a la platja o un passeig agafats de la mà en un parc sobre una catifa de fulles.

Hi ha altres alternatives més creatives que deixen volar la imaginació com compondre una cançó, un sopar a la vora del foc de les espelmes amb melodia de violins en una barca, o recitar els versos més bells que se t’acudeixin. Però el que més els atrau és estimar eternament i estar amb elles quan més ho necessitin.

També hi ha idees més directes al cor com dibuixar en el cel un “t’estimo” amb focs artificials.

Només així l’amor que se sent cap a aquesta persona és per a tota la vida. Ja podem voler-la diàriament, cuidar-la quan ho necessiti, però sobretot l’essencial és recordar-te del dia més important per a ella. Això farà que els llaços que uneixen el teu cor amb el seu es mantinguin vius eternament en les vostres ànimes.

*Text original en castellà

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *