El Barça dóna un “cop d’estat” a la lliga

El Barça rebia el Girona en un duel sense precedents en la història del campionat de lliga, que es va saldar amb victòria blaugrana (6-1).

El Barça va saber respondre a la victòria del Reial Madrid de Zidane per 4-0 davant l’Alabès amb un triomf rotund.

El Girona va inaugurar el marcador amb el gol de Portu al minut 2, però l’avantatge li va durar poc. L’uruguaià Suárez va marcar per tres vegades (l’empat al minut 5, el quart i el sisè, en els minuts 44 i 76). Messi, amb un doblet, va marcar el segon (minut 30) i el tercer gol (al minut 36). Coutinho es va unir a ells amb el cinquè en el 66, per vèncer el Girona de Pablo Machin, que arribava al Camp Nou amb l’etiqueta de “mata gegants”.

Victòria de campió

Hi ha moltes maneres de guanyar, però aquesta forma de golejar es pot considerar una victòria de campió, d’aquestes que permeten guanyar lligues. A 13 jornades per finalitzar el campionat, amb triomfs com aquest arribaran a l’”esprint final” amb el luxe de permetre’s alguna ensopegada.

En dos xocs consecutius en què han deixat mossegant la pols a Éibar i ara el Girona, l’equip blaugrana ha tornat a recuperar la solidesa d’una plantilla dissenyada per guanyar en qualsevol circumstància. Tant si són més o menys complicats, saben treure els partits endavant.

Aquesta victòria dóna peu a una maratoniana setmana amb dos partits de Lliga que el Barça afronta amb la confiança de tenir un matalàs de punts.

Queda lliga per davant

Tot i l’autoritat del Barça de Valverde a la lliga, encara queda molt per disputar. És per això que els rivals directes dels blaugrana no tiren la tovallola. De moment, el proper diumenge l’Atlètic de Madrid visita al Camp Nou i farà tot el possible per situar-se a 4 punts del líder.

*Text original en castellà

Però vist el jugat aquesta jornada, el Barça ha donat el seu particular “cop d’estat” a la lliga.

One Comment on “El Barça dóna un “cop d’estat” a la lliga

  1. ¡Felicidades campió!.
    El FC Barcelona maravilla al mundo con un estilo de juego que hace las delicias de cualquier aficionado al fútbol. Se ganan cuatro Ligas de Campeones en una década hegemónica para el conjunto barcelonista

    Ernesto Valverde, antiguo jugador del Barça que entrenaba Joan Cruyff y técnico de reconocido éxito, se ha hecho cargo del banquillo azulgrana la temporada 2017/18. Bajo su égida se abre una nueva etapa para el FC Barcelona, llena de ilusión y óptimas perspectivas.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *