La màquina de Valverde torna a funcionar

L’equip blaugrana va aconseguir els 3 punts guanyant 0-2 a l’Eibar. Després d’una setmana d’incertesa tornen a guanyar després d’haver-se encallat als encontres anteriors (1-1 amb l’Espanyol i 0-0 amb el Getafe al Camp Nou).

Ara els blaugrana es preparen per al decisiu partit de Champions contra el Chelsea d’Antonio Conte.

L’equip blaugrana estava jugant amb foc segurament confiat pel “matalàs” de punts que tenien fins que l’Atlètic es va deixar veure pel retrovisor. Així, doncs, aconseguir la victòria en aquesta jornada era més que necessària.

Una mica de Barça ha estat molt

Cal destacar que la plantilla blaugrana, sense haver fet el seu millor partit, no ha necessitat haver de exhibir-se per treure els 3 punts davant d’un Eibar que va saber posar-lo en dificultats. Igual així la victòria aconseguida ha tingut molt més mèrit per la dificultat d’assolir-la.

Luis Suárez va obrir el marcador al minut 15. Durant el temps restant, els blaugrana traurien tot el seu potencial però sense encert de cara a porteria contrària fins arribar al descans. Jordi Alba tancaria el caseller amb el 0-2 definitiu en el 87. Pel que s’ha vist, ha quedat clar que una mica de Barça ha estat molt.

A la caça del Chelsea

Després d’aquest triomf, era d’esperar que la màquina de Valverde torni a funcionar, a l’espera que no es torni encallar, sobretot quan ara arriba el moment que més es necessita al millor equip per tirar endavant el xoc contra el Chelsea. Més tenint en compte els jugadors més revulsius tornen a estar a disposició del “Txingurri” Valverde.

De moment el Barça torna a veure pel retrovisor que l’autopista està més neta de rivals. A partir d’ara ha de seguir aquest camí el que li queda de campionat de Lliga i el que resta de temporada.

*Text original en castellà

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *