Eurovisió: un somni per complir

El 63 Festival de la Cançó d’Eurovisió es celebrarà a Lisboa els propers dies 8,10 i 12 de maig. La guanyadora de la present edició d’Operación Triunfo (OT), Amaia Romero, i Alfred García, finalista i parella de la cantant, interpretant “Tu canción” seran els representants d’Espanya al festival.

Passaport a Eurovisió

L’elecció d’Amaia i Alfred per participar a Eurovisió es va realitzar a partir d’una gala especial de amb els finalistes d’OT. El 43% dels votants van triar la interpretació de “La teva cançó” del duet com el tema per participar al Festival.

All Aboard!

El certamen se celebrarà al Altice Arena després de la victòria de Portugal en l’edició anterior i serà conduït per Catarina Furtado, Daniela Ruah, Filomena Cautela i Sílvia Albert.

El lema d’aquesta edició serà All Aboard! ( «Tots a bord!»). El lema ve acompanyat d’un emblema principal, representant un cargol de mar, i una col·lecció de dotze variacions gràfiques que mostren diverses formes de vida marina. En conjunt representen «la diversitat, el respecte, i la tolerància», segons paraules dels organitzadors, unint la temàtica oceànica al passat d’exploració marítima de Portugal i al present de Lisboa com «port de cultures i sons».

_07112017_050908_esc2018_grande

I la guanyadora és…

La gran final d’Operación Triunfo del passat 5 de febrer va consagrar a Amaia Romero, una jove navarresa de 19 anys, com a guanyadora de l’edició actual del talent show.

Mónica Naranjo, Manuel Martos i Joe Pérez-Orive i Rosa López, la primera guanyadora del format, van ser el jurat de la gran final.

Després de la gala final d’operació triomf tots els concursants comencen a recórrer el país.

Em sembla molt bé que els concursants d’OT tinguin clar el seu futur fora de l’Acadèmia i es mereixen tot el suport dels fans perquè puguin començar la seva carrera en solitari. Estic segura que van a triomfar. S’ho mereixen!

*Text original en castellà

One Comment on “Eurovisió: un somni per complir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *