Menys xips i més neurones

La tecnologia ens ha fet la vida més còmoda, però també ens ha atrofiat més la ment. Ara, per a qualsevol motiu, fem més ús de les màquines (mòbil, calculadora, ordinador…) en perjudici de la ment.

Per poder tenir cura del nostre físic, l’esport és essencial. També caldria dir que genera endorfines i això mateix ajuda molt a sentir-nos contens i alegres per poder tirar endavant.

També hem de procura mimar i cuidar la nostra ment en previsió de la salut mental.  Si fem esport per tenir cura del nostre cos, també és sa que entrenem la ment.

Hem de procurar ser conscients que hem de fer servir regularment la ment. Cada cop és més habitual inutilitzar-la degut a tota la maquinària que existeix. Quan hem de fer una petita suma, de seguida traiem el mòbil.

A mesura que ens anem fent grans, ens habituem a no fer gaires coses mentalment perquè la comoditat és molt llaminera. El sedentarisme pot acabar sent un factor important de risc i crec que hauríem d’evitar-ho.

Hem de procurar fer anar la ment per prevenir malalties com ara Alzheimer o d’altres. I així, també enriquim més la nostra persona amb tot el que ens envolta.

Una de les recomanacions que puc fer-vos és tenir cura del nostre cos i la ment per gaudir durant més temps d’una salut completa. És a dir, menys xips i més neurones.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *