Saragossa, descobreix els seus racons

Saragossa és una ciutat d’Espanya que es troba enclavada entre els rius Ebre, Huerva i Gállego. És un lloc que té molts racons interessants per visitar.

És un viatge molt recomanable que vaig fer amb la meva família el dissabte dia 7 d’abril. És espectacular veure les places i carrers amples, que són perfectes per caminar i passar un dia genial.

La Seu de Saragossa és bonica per dins i és d’un estil diferent al de la catedral de Barcelona. És una església que visita molta gent.

La basílica del Pilar i el museu Pilarisga

La basílica és una església molt gran i espectacular, amb formes gòtiques i punxegudes i amb moltes escultures que representen fets reals de la religió catòlica.

El museu, que es troba al seu interior, alberga una mostra de joies històriques que abasten des del SXII al SXX. És una de les col·leccions de joieria més completa que es conserva a Espanya.

Curiositats gastronòmiques

El Champis és un bar en què es pot menjar una pasta de full amb xampinyons fets a la planxa.

La Ternasca és un altre restaurant per menjar tapes, on es menja tapes amb ternasco o un altre tipus de carns. És un tipus de menjar diferent i atípica a Catalunya.

Recomanació final

Us recomano Saragossa perquè és una ciutat que té alguna cosa especial. Per exemple les escultures que hi ha pels carrers. Són obres molt belles dignes de fer un reportatge de fotos.

Un consell: visiteu la ciutat amb calma perquè hi ha moltes coses per veure.

*Text original en castellà

2 Comments on “Saragossa, descobreix els seus racons

  1. Me ha parecido un buen artículo y muy interesante, cuando lo lees te dan ganas de ir a Zaragoza para conocer las recomendaciones de Jordina. Gracias Jordina, buen trabajo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *