Una golejada que val una Copa

A l’inici de la temporada ja presagiàvem que, amb Ernesto Valverde, el Barça abans o després començaria a recollir els fruits del bon treball realitzat. I així ha estat la final de la Copa del Rei davant el Sevilla: amb gols de Suárez en els minuts 14 i 40 de la primera meitat, Messi al 31, Iniesta al 52 i Coutinho al 69. D’aquesta manera el Barça certificava una nova exhibició que sotmetria a la pitjor de les humiliacions a Sevilla de Vincenzo Montella.

Amb aquesta més que contundent victòria, les vitrines del Camp Nou ja compten amb la quarta Copa del Rei consecutiva i amb aquesta ja en van 30 en la seva història. Els blaugrana es coronen com el rei de copes i els “lleons” de l’Athletic són els únics que els segueixen per darrere.

¿L’última Copa d’Iniesta?

Enmig de tanta celebració pel primer títol de la present campanya, hi ha molta incertesa al voltant del futur d’Andrés Iniesta. Veient amb quin èmfasi i emoció continguda ho celebrava i aixecava la Copa, ja intuíem entre línies que s’estava acomiadant tant de la seva afició com del club dels seus amors.

Ningú del Barça vol que marxi, però només ell té l’última paraula. I pel que sembla, ja ho té més que decidit. Però fins que això no passi, l’afició espanyola espera que li doni un segon Mundial.

I ara, a per la lliga

Aconseguit ja el primer títol, ara només falta rematar la feina per aconseguir el “doblet”. A priori, el club culer té el camí aplanat per guanyar la lliga. Encara queda algun escull per esquivar, com el del proper dimecres 9 de maig davant el “submarí” del Vila-real.

Si tot surt com està previst, l’ideal seria acabar entonant el títol  en el clàssic, que amb passadís o sense, significaria la millor manera d’acabar la temporada com es mereix.

*Text original en castellà

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *