El madridisme ja té la seva 13na Champions

Molt temps ha hagut d’esperar la deessa Cibeles per veure coronada per tercera vegada consecutiva amb l’anhelada Copa de Campions. I així ha estat: el Reial Madrid de Zidane va posar en peu l’estadi de Kíev passant per sobre d’un Liverpool que es va veure superat.

La primera part va ser una “lluita” cos a cos dels dos equips, i van marxar al descans amb el marcador a zero.

No obstant això, la jugada que marcaria el partit seria la desmesurada agafada de Sergio Ramos a Mohamed Salah, l’estrella red, que va acabar substituït. Aquesta lesió va minar l’estat anímic dels anglesos i va condicionar el resultat del partit.

Benzema obriria la llauna en el minut 51 gràcies a un regal del porter Karius, qui també va estar desafortunat en el tercer gol. Mané empataria en el 55 i Bale va prendre el comandament amb el 2-1 al 64, i el tercer en el 83.

Madrid es converteix en una gran festa

 

Amb la Champions sota el braç, els jugadors merengues van arribar a la capital madrilenya on tota la seva afició els estava esperant per venerar als herois de Kíev.

Sens dubte els carrers de Madrid es van engalanar per a festejar l’únic títol aconseguit aquest any.

Les vitrines del Santiago Bernabéu hauran de

ampliar-se per ubicar el preuat trofeu amb el qual els blancs sumen el seu tretzè títol europeu de la seva història.

El seu president Florentino Perez (per a molts més conegut com el “ser superior”) col·loca amb aquesta Copa de Campions la primera “pedra” d’una nova hegemonia davant la possibilitat d’aconseguir (o no) la Supercopa d’Europa davant l’Atlètic del Cholo.

Fins que la disputin que gaudeixin el que han aconseguit, que encara que la mereixin -o no-, el que sí és cert és que com sol fer la plantilla blanca, es creixen davant les adversitats. Només per això ha estat el just vencedor d’aquesta disputa.

Alguns ho han celebrat i altres, com els cules, no els queda més remei que felicitar els vencedors.

L’altra cara de la final

Després del que s’ha vist a l’estadi de Kíev, també hi ha coses que cal destacar del mateix partit com el clar egoisme de Cristiano Ronaldo. Potser per no haver marcat, els va aixafar la festa als seus companys deixant entreveure novament la seva marxa del club amb unes declaracions que deixen entreveure un clar pols al seu president: “va ser bonic estar al Reial Madrid”, entre altres impactants declaracions del crack portuguès en una nova demostració que està per sobre dels interessos de la plantilla blanca.

*Text original en castellà

One Comment on “El madridisme ja té la seva 13na Champions

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *