El meu primer Sant Jordi com autor

Era un dia a solejat amb un bonic blau cel, el passeig era ple de parades plenes de llibres i roses. També taules amb bolígrafs, aigua i noms, una d’elles amb el meu nom, Andy Trias, i el llibre de les meves memòries. Vaig sentir que em bullia la sang, no m’ho podia creure, i em preguntava: aquest sóc jo? I de sobte, vaig pensar: «ara he de fer dedicatòries i la meva firma?».  Vaig asseure’m i va aparèixer la primera persona que duia el meu primer llibre per signar. I així va ser des de les 10h fins a les 20h de la diada de Sant Jordi d’enguany.

Marató de signatures

El primer lloc on vaig estar signant va ser a la llibreria de la Casa del Llibre, situada al Passeig de Gràcia. Hi havia molta gent i van venir amics, famílies i alguns desconeguts perquè els signés el llibre.

Després vaig anar al Corte Inglés de la Plaça Francesc Macià, on la gent feia cua perquè els signés. Alguns eren coneguts i altres que no, però igualment volien que els signés. Després vaig anar al Fnac de l’Illa de la Diagonal. Allà era ple de gom a gom, quasi diria que no es podia caminar, i no vaig parar de signar.

Semblava un dia de boixos, per aquest motiu se’m va ocórrer anar a dinar a un bufet lliure xinés amb el meu nebot Edgar. El vaig convidar per donar-li les gràcies per tot el que havia fet per ajudar-me a fer possible la publicació de les meves memòries. I per primer cop vam menjar els dos junts, sols, amb un estil de menjar xinés i vam acabar ven tips.

31164065_1561526500626205_2339958258478307062_n

Repercussions de la ràdio

Amb la panxa contenta vam continuar amb la tarda frenètica. La primera parada  va ser a l’Alibri, a Rambla Catalunya.  Va venir la meva dona a fer-me costat, també molts dels companys  d’Èxit21, amics i família. Hi havia molta gent que s’apropava per saludar-me, ja que havien sentit l’entrevista que Albert Om em va fer a el programa de ràdio Islàndia a Rac1.

Per acabar el dia, vaig estar signant a l’Abacus de Rambla Catalunya, on la gentada que hi havia em va fer signar els últims llibres del dia.

Va ser una diada de Sant Jordi molt llarga i emotiva. Vaig acabar cansat i em feien mal els peus. Però la feina encara no ha acabat: aquest dimecres presento les memòries a la Casa del llibre (19h, a Rambla Catalunya, 37) amb Mònica Terribas i Antoni Bassas, i espero signar molts més llibres. Us hi espero a tots!

*Text original

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *