Passió pel Mundial

Ja tot està a punt perquè el juny 14 comenci la major festa del futbol mundial. Les millors seleccions ja estan disposades a donar-ho tot per coronar-se a Rússia.

És el millor aparador perquè les estrelles que representen als seus països es llueixin i ho donin tot en el terreny de joc.

L’Espanya de Julen Lopetegui també està més que preparada per aconseguir la seva segona estrella a la samarreta de “la Roja”. I per això, compten amb els millors jugadors que segur que la suaran per aconseguir el seu objectiu.

Però hauran de posar-se la granota de feina si volen coronar-se amb el segon mundial. L’empat a un aconseguit davant de Suïssa els haurà de servir per no dormir-se en els llorers.

Missió: guanyar el Mundial

La veritat és que serà més un camí d’espines que de roses, ja que cada combinat que s’enfrontin a ells no els ho posaran gens fàcil. La missió és clara: guanyar el Mundial sigui com sigui. I per això, no només tenim a la millor selecció espanyola, sinó que tenim a la millor afició del món. Estem més que segurs que els donaran el suport necessari per anar superant cada fase de la competició.

Ja cada vegada queda menys, l’expectació és màxima. Encara que hi ha alguns combinats que igual parteixen amb avantatge, també partiran de zero i amb les mateixes condicions.

Els espectadors ens volem deixar portar per l’espectacle i gaudirem de l’esport rei per excel·lència.

*Text original en castellà

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *