El Barça 2018-19 ja il·lusiona

El nou Barça d’Ernesto Valverde ja està al punt de sortida al “marató” cap a la propera temporada, i de moment ja compta amb tres nous “cromos” en el seu particular àlbum: Arthur Melo, Clement Lenglet i Malcolm.

D’aquesta manera tornaran a millorar una plantilla blaugrana disposada a coronar-se a Europa i desplegar tot el seu potencial.

L’equip culer ha trobat qualitat i joventut al mercat estival. El primer fitxatge és el brasiler Arthur Melo, procedent del Gremi i que ve amb ganes de donar-ho tot. I des del Sevilla arriba el francès Clement Lenglet que sens dubte reforcés encara més la defensa del conjunt barcelonista. L’última incorporació és l’extrem brasiler Malcolm, procedent del Girondins de Bordeus.

Això no s’ha acabat, és ben segur que fitxessin algun que altre jugador, i sonen molts noms per a una sola plaça: Adrien Rabiot (PSG), Hazard, (Chelsea) i De Jong (Ajax) .Només un d’ells li donarà el salt de qualitat que porten temps buscant a aquests futbolistes titulars d’alt nivell.

Abans d’entrar, deixin sortir

Ara mateix a la plantilla del “Txingurri” Valverde el més prioritari abans de seguir entrant futbolistes nous és deixar sortir a aquells que no han entrat en els plans del míster. Alguns són Yerry Mina, André Gomes, Lucas Digne, Aleix Vidal, a més de Paco Alcacer. Equips com Leicester, Everton, Vila-real i Sevilla són alguns dels interessats per ells.

Aquestes són les peces amb què el Barça vol construir un equip guanyador. L’equip blaugrana iniciarà la Lliga el diumenge 18 d’agost, amb l’objectiu de revalidar el títol aconseguit en la campanya anterior.

*Text original en castellà

2 Comments on “El Barça 2018-19 ja il·lusiona

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *