L’oficina de representants de l’IMPD, a punt

El passat dia 20 de juny ens vam reunir al Consell Rector de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD) per decidir quin ús volem donar a l’oficina de Representants que ens han cedit.

Es tracta d’una oficina a la seu de l’IMPD per a nosaltres, els representants, on hi hauria un tècnic dues hores al dia encarregat de fer el que li diguem.

Jo vaig proposar que puc estar-hi 1 o 2 cops al mes. Vaig proposar també que el tècnic reculli informació sobre diferents temes com accessibilitat o pisos.

També vaig proposar que l’oficina servís per ajudar a les persones amb discapacitat intel·lectual a registrar-se en el cens de l’IMPD.

La resta de representants estaven d’acord en obrir l’oficina per defensar vulneracions de Drets Humans. José Miguel Esteban, vocal per a la discapacitat física, considerava que hauria de ser només per denunciar casos col·lectius. Carme Riu, també  vocal per a la discapacitat física, volia que sigui per casos individuals i col·lectius i amb servei jurídic. Ramon Lamiel, gerent de l’IMPD,  va dir que l’Oficina per la No discriminació ja té personal jurídic i que podem fer-ne ús. L’oficina de Representants obrirà després de la diada de l’11 de setembre.

Diplomes de natació adaptada

El passat dia 27 de juny vaig assistir al lliurament de diplomes en la inauguració del curs de natació adaptada per persones amb discapacitat del Complex Esportiu Municipal del Guinardó.

Vaig anar invitada per Bertrand de Five, gerent de la Fundación Adapta2 i vocal del Consell Rector, que és qui organitza els cursos i  l’entrega de premis. També hi havia altres polítics. Juntament amb ells vaig estar entregant diplomes als alumnes usuaris de Mollet del Vallès i tècnics.

Bertrand de Five va dir que havia d’haver vingut Ramon Lamiel, gerent de l’IMPD, i no va poder, però que ja venia jo en nom de tot l’IMPD.  Em va fer il·lusió sentir-ho. Després va haver-hi un pica-pica i beguda. Em va agradar molt  l’experiència.

*Text original

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *