Luis Enrique, nou “capità” de la Roja

Les últimes notícies en arribar ens confirmen que la Roja ja té nou inquilí a la banqueta. L’escollit ha estat Luis Enrique Martínez, que té la missió de fer ressorgir a la selecció espanyola de les seves cendres.

A la vida com en l’esport hi ha cops que es poden superar (o no), i l’eliminació de la selecció espanyola davant de Rússia va ser un d’aquells garrotades de les que toquen fons, i per treure aquesta espina cal un canvi radical a la selecció.

Certament, els seus inicis en aquest Mundial de Rússia presagiaven bones sensacions, com així es va veure davant Portugal, que amb tot el seu potencial, els espanyols van saber remuntar fins a treure un gran repartiment de punts a la fase de grups.

A partir d’aquí, el fet de quedar-se sense Julen Lopetegui en els partits contra Iran (i això que es va guanyar) i contra el Marroc. Els jugadors anaven com pollastre sense cap, i encara que Fernando Hierro fes d’apagafocs, al final ell també es va cremar abans d’hora.

La selecció espanyola ara mateix està en procés de “transició”, conscients que necessiten un rentat de cara i per això la revolució és més que necessària.

Com analista esportiu arribo a la conclusió que a aquesta selecció li cal un canvi de 180 graus. Haurem de veure si el nou capità que ha arribat al vaixell espanyol portarà a la selecció a millor port amb vista a l’Eurocopa 2020.

*Text original en castellà

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *