Un estiu molt intens

He gaudit d’unes vacances d’estiu amb moltes experiències diferents que recordaré sempre.

El  passat dimecres 20 de juny vaig anar amb dos amics a veure Bruno Mars a l’Estadi Lluís Companys de Barcelona i  va ser molt xulo.

De Caldes d’Estrac a Calella

Va  continuar el meu estiu anant de colònies a Caldes d’Estrac, a fer una mica d’esport que feia falta.

I allà vaig fer bàsquet i  futbol, i també vaig conèixer a dos noies que es deien Lidia i  Noah. Va ser molt xulo perquè vaig anar a la discoteca  i vaig ballar  tant que del cansat que estava em vaig banyar a la piscina de nit.

Dos setmanes després vaig anar a Calella de Palafrugell. En aquest poble tinc un apartament que està davant del mar  i allà vaig anar amb una amiga i un amic que van estar tres dies i va estar molt xulo.

Rumb a Portugal

Desprès vaig anar de viatge a Portugal a fer turisme i  a provar la seva gastronomia.  També em vaig comprar unes  bambes noves. Tot això ho vaig fer a Lisboa i desprès vaig anar a Porto.

D’aniversari a Biosca

Desprès d’ això vaig anar a Biosca (Lleida) a celebrar l’aniversari de la meva iaia Elena que feia 88 anys i vaig anar amb tota la meva família materna.

En definitiva, aquest estiu del 2018 m’ho he  passat molt bé perquè he fet moltes coses. Ara al setembre vinc amb les piles carregades per començar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *