La cara i la creu del “clàssic”

El Barça de Valverde es va imposar rotundament a un Madrid que com un titella va quedar en mans de la màquina blaugrana. Coutinho seria el primer a obrir el pot de les millors essències, amb el 1-0 al minut 11. Luis Suarez trauria les pistoles amb un hat-trick en els minuts 30 (de penal) del primer temps i en el 75 i 83 de la segona meitat. Marcelo ficaria l’únic gol per als madridistes al 50, i Arturo Vidal va tancar el marcador amb el cinquè a tres minuts del final.

Sense cap dubte que després del que va passar en el clàssic i amb tot pronòstic no hi ha hagut lloc per a sorpreses, el Barça del “Txingurri” Valverde no només els dóna un bon repàs als madridistes sinó que a més els porta a la pitjor de la humiliacions.

Els blaugrana han estat la cara del que portem de lliga i als merengues els toca portar el pes de la creu, sumant una nova ensopegada.

Creu i ratlla

Aquest nou bany del Barça sobre el seu etern rival, el Reial Madrid de Florentino Pérez, ha propiciat un abans i un després a la casa blanca. La destitució del tècnic basc Julen Lopetegui és només qüestió d’hores.

El clar enfonsament del “Titanic” blanc és un fet, per tant en més que necessari un cop de timó i redreçar el rumb. Per a això tindran la presumpta arribada de l’italià Antonio Conte, donarà lloc a fer un creu i un de nou.

El nou inquilí a la banqueta tindrà la missió de recompondre a una plantilla en plena descomposició. La plantilla madridista no pot caure tan baix com està en aquests moments. Un club de la grandesa com ho és el R. Madrid no es pot permetre trobar-se en la situació de crisi en què es troba.

Encara queda molt per jugar. El renaixement del nou Madrid abans o després arribarà. Els merengues encara tenen molt a demostrar al campionat de la regularitat. Els seus aficionats no voldran ni pensar que hagin tirat la tovallola abans d’hora.

*Text original en castellà

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *