Què li està passant a aquest Barça?

Només portem les primeres set jornades d’aquest campionat i ningú podria presagiar que el Barça entraria en aquesta fase d’infortunis. Des de l’empat amb el Girona, l’ensopegada amb el Leganés i ara un nou repartiment de punts amb l’Athletic (1-1) amb gols de De Marcos al 41, i Munir, al 84, salvant els mobles.

És evident que ja està resultant alarmant la situació de l’equip blaugrana. Fins i tot el propi Ernesto Valverde no dóna amb la tecla per reactivar a la màquina i fer que torni pel mateix camí que van deixar des de l’última victòria davant la Reial Societat en la jornada 3.

Guanyar, màxima prioritat

El que està clar que ningú discuteix de la qualitat de la plantilla encara que l’última setmana la saga defensiva no hagi estat a l’altura. De moment l’aficionat haurà de donar un vot de confiança a tècnic i jugadors.

S’aproxima un mes d’octubre d’allò més complicat per a l’equip blaugrana començant la Champions contra el Tottenham, i contra el València en Lliga. Sense oblidar el clàssic.

Els jugadors hauran de fer pinya per superar el “Tourmalet” futbolístic que tenen per davant.

*Text original escrit en castellà

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *