Comença una nova era

Diari d’un jove amb SD

Ja han passat tretze anys des d’aquell 5 d’octubre del 2005 que amb l’edat de 26 anys vaig entrar a formar part de la “família” de l’empresa Guibernau-Plana, per després implicar-me en l’equip de Plana-Artús. Des de llavors fins avui he anat progressant en la mateixa companyia, que seguim tirant endavant el mateix despatx d’advocats.

És evident que tretze temporades es diuen aviat, igual que s’aprèn de tot, comptant també amb l’esforç i la tenacitat diari. Es poden considerar un premi que es deu a l’ajuda de tot un equip.

També sóc conscient que, com en tot a la vida i dins d’aquest període de temps, he tingut llums i ombres però que han estat recompensades amb la meva feina.

Un canvi radical

A partir del proper mes de gener tot el viscut fins ara es quedarà en el record. Serem molts (i jo inclòs) els que tornarem a començar de zero, o el que ve a ser el mateix: començarem una nova era professional. A partir del nou any, l’empresa es fusiona amb una altra firma d’advocats i es mudarà a altres instal·lacions més espaioses situades a les rodalies del metro de Verdaguer.

És sabut que tot canvi sempre afavoreix a tots els que volem un futur millor, i per això estic més que segur que ens canviarà a tots.

Per a mi significa no només més responsabilitat, sinó també més creixement laboral per incloure en el meu currículum.

Per a mi és tot un repte del que espero que la meva capacitat de superació es vegi compensada, però sense oblidar els meus orígens. Tot el que s’ha treballat fins ara em servirà per guanyar encara més experiència de la que ja tinc.

*Text original en castellà

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *