Els polítics escolten l’IMPD

El passat dia 11 d’octubre vaig tenir una reunió de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD) a l’Ajuntament de Barcelona, a la sala Guinovart (al costat de la sala Lluís Companys), a la Plaça Sant Miquel. Els altres cops ens reunim al carrer València. També hi havia un representant de cada un dels diferents partits polítics del consistori, que normalment, quan ens reunim al carrer València no venen.

Periòdicament venen els representants polítics a escoltar-nos al Consell Rector de l’IMPD. El que parlem nosaltres és per millorar la ciutat de Barcelona. El fet que hi siguin els polítics en aquesta reunió és perquè puguin prendre nota i aplicar-ho en la seva gestió.

Primer vam aprovar l´acta de la sessió de 5 d’abril de 2018, que també va ser a l’Ajuntament.

Votacions

Després vam aprovar de la proposta de pressupost 2019 i la plantilla de personal per l’any 2019. Jo vaig votar a favor. Es va aprovar.

El tercer punt va ser donar compte per a la seva ratificació de l’autorització de despesa per als serveis de monitors de suport per a la inclusió de nens i nenes amb discapacitat en les activitats de lleure de la campanya d´estiu 2018. També vaig votar a favor i es va aprovar.

El quart punt va ser donar compte per a la seva ratificació de autorització de despesa de contracte de servei públic de transport especial  en autobús adaptat 2019-2021. També vaig votar a favor i es va aprovar.

Tècnics de Districte

El punt 5 va ser donar compte de la modificació del dimensionament dels llocs de treball de IMPD. També vaig vota la favor i es va aprovar.

Ramon Lamiel, gerent de l’IMPD, va dir que aquests nous llocs de treball es refereixen a 10 tècnics de districte que es contractaran nous, per complementar els 69 que ja hi ha.

Els tècnics de districte es dediquen a analitzar l’accessibilitat als barris. Hi ha 73 barris a Barcelona i 26 estan analitzats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *