Un campus d’alçada

Segurament, tots en algun moment de la nostra vida hem tingut el somni de conèixer un famós o el nostre jugador preferit. Doncs jo ho vaig poder fer possible durant dos anys seguits i conèixer-lo en persona gràcies a poder anar a un campus de bàsquet organitzat per la Pau Gasol Foundation.

En aquells dos anys de Campus vaig aprendre moltes coses sobre el bàsquet com tàctiques i jugades i també jugar amb equip.

L’entrenament era de dilluns a divendres de 19h a 21h.

Em va agradar molt que el Pau Gasol va venir diverses vegades i fins i tot vaig poder jugar amb ell un partit de bàsquet.  Dic això perquè hi han molts campus esportius que son màrqueting que et diuen que vindrà tal jugador i després no ve.

També va fer una celebració del seu aniversari i ens va convidar a pastís i ens van donar unes equipacions  perquè poguessin jugar  al Campus.

Contra l’obesitat infantil

La Gasol Foundation es dedica a través de  l’esport a lluitar contra l’obesitat infantil.

Als All-Star de la NBA 2015  va ser la primera vegada que dos germans participaven en aquest famós partit d’alt nivell i hi ha una imatge molt famosa que és la de Pau i Marc Gasol donant el salt perquè comenci el partit.

I per això la Gasol Foundation va voler vendre unes samarretes edicions limitades dels alls-stars de Pau i Marc.  Amb aquesta venda van recaptar bastants diners que van anar destinats a la Fundació.

Si us interessa, en aquest campus es poden apuntar gent de totes les edats i es realitza al Poliesportiu Municipal Mundet de Barcelona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *