COMENÇA EL COMPTE ENRERE

Aquest diumenge el primer equip de futbol del FC Barcelona ha començat la temporada 2019/20. De moment compta amb tres nous fitxatges per reforçar la seva plantilla, el jove migcampista holandès Frenkie De Jong, el porter brasiler Neto i el davanter francès Antoine Griezmann, i encara poden arribar més fitxatges.

A part dels jugadors del primer equip, també hi han jugadors del Barça B. Aquests primers dies també són per provar jugadors joves, a l’espera dels que encara estan de vacances perquè han disputat la Copa Amèrica.

El primer partit serà contra el Chelsea, un partit perfecte per fer proves i veure com juguen els futbolistes del segon equip. A veure com serà aquesta temporada, on ben segur hi hauran més canvis a la plantilla.

Estrena a Bilbao

El primer partit oficial de lliga d’aquesta temporada serà el 16 d’agost contra l’Athletic de Bilbao, a San Mamés. Segur que serà un partit molt emocionant i interessant. A casa el primer rival serà el Betis, amb el seu nou entrenador, l’exespanyolista Rubi.

Ja comença el compte enrere i com els hi toca fer als bons esportistes, els jugadors blaugranes intentaran guanyar el seu tercer títol de lliga seguit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *