Griezmann aterra a Can Barça

El que es presentava com un dels culebrots d’aquest estiu al mercat de fitxatges ha acabat bé per al Barça de Valverde i no tan bé per a l’Atlètic de Simeone.

Tot i haver pagat els 120 milions de rebaixa de l’1 de juliol de la clàusula inicial, a dia d’avui els matalassers demanen els 80 restants dels 200 inicials, el que els converteix en els dolents de la pel·lícula.

El perdó de l’aficionat

Tot i que el jugador francès Antonie Griezmann ja llueix la samarreta blaugrana, el que crida molt l’atenció és que la seva presentació fora a porta tancada i per això no hagués públic a les grades.

El jugador haurà d’aconseguir amb la seva qualitat i els seus gols que l’aficionat culer oblidi el seu cop de porta de la temporada passada. Només així el matrimoni “afició- jugador” arribarà a millor port.

Reinventant el nou “trident”

L’arribada de Griezmann a l’equip ja no només li dóna el salt de qualitat que li cal de cara a la nova temporada, sinó que també el converteix en la peça imprescindible per fer més letal la dupla Messi-Suárez.

El francès és la millor fórmula per reinventar el nou “trident” a falta de la possible tornada de Neymar a les files blaugranes. La possibilitat d’arribar a ajuntar als nous “4 fantàstics” portaria el Barça a l’excel·lència i al camí dels títols.

*Títol original en castellà

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *