UNA SÈRIE QUE PROMET

El passat mes de maig va començar el rodatge de l’spin-off de Merlí, la nova temporada i continuació de la sèrie després de la mort de Merlí, el professor dels peripatètics. La seva substituta al centre serà l’actriu Maria Pujalte i tot començarà de nou.

Un dels alumnes serà l’actor Carlos Cuevas, que feia de Pol, que ja va sortir en les tres temporades anteriors. Un altre alumne que repeteix serà l’actor David Solans, parella del Pol. C

om vam poder veure a l’últim capítol de la sèrie també sortiran nous personatges, el Pablo Capuz, un amic del Pol. Gloria Ramos, coneguda per sortir a la pel·lícula Campeones, serà la filla de la nova professora.

Convé destacar la presència de Ramos, una actriu amb síndrome de Down que permetrà visibilitzar la discapacitat intel·lectual i donar un nou punt de vista social. El guionista de la ficció, Héctor Lozano, va assistir a un consell de redacció d’Èxit21 per assessorar-se sobre l’aparició d’un personatge amb la síndrome de Down.

La continuació de la sèrie s’ha gravat a la facultat de filosofia de la Universitat de Barcelona, també al Barri Gòtic, al Raval o a la platja de Barcelona.

El rodatge durarà unes deu setmanes i l’estrena oficial serà el desembre per Movistar que ha comprat els drets. Un any mes tard es podrà veure per Televisió de Catalunya en obert.

Nous i coneguts

Com he dit abans sortiran personatges nous, com l’actriu Gloria Ramos de Campeones, millor pel·lícula dels Goya, i candidata a la millor actriu revelació. També sortirà a la nova temporada de “La que se avecina” de Telecinco.

Un altre actor molt conegut es Carlos Cuevas, que ha sortit tan a les tres ultimes temporades de Merlí com a les series Ventdelplà, El misterio de Calenda o 45 Revoluciones.

La resta d’alumnes d’altres temporades ja no sortiran i segur que les noves cares i personatges de la sèrie ens contaran noves histories emocionants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *