HAMBURG, UN VIATGE IMPRESSIONANT

Aquest estiu he anat de viatge a Hamburg, a Alemanya,  amb els pares i uns amics. Vam visitar diferents coses: la Filharmònica del Elba, des d’on es veuen les vistes de la ciutat. Després vam veure  un concert de violi a l’església de Sant Miguel. També vam visitar a uns amics que viuen tot l’any allà.

Per visitar la ciutat has d’anar amb vaixell, també és pot anar per un túnel que es diu Elbtunnel i  que creua la ciutat.

Entrepans de peix

El menjar típic d’allà és el peix. Fan uns entrepans que estant molt bons. El diumenge al matí fan el mercat del peix. És un mercat molt gran i està ple de gent. El que no venen ho deixen a fora perquè la gent ho pugui agafar.

Un dia vam anar a veure un partit del Sant Pauli de segona divisió. Aquest club és famós perquè en els seus estatuts es defineix com antifeixista. Van guanyar per 2 a 1 al KSV Holstein. El camp estava tot ple i la gent animava molt, fins i tot ens van convidar a cervesa.

Un altre dia vam anar a la fira d’atraccions més important d’Hamburg, i ens vam pujar a la nòria.

Un dia a Berlin

Un dia vam fer una visita a Berlin. Vam visitar la Porta de Brandeburg, el parlament Alemany, el Mur de Berlin, i l’Olímpic de Berlin on el Barça va guanyar l’ultima Champions contra la Juventus.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *