Marina D’or, vacances de luxe

A l’estiu és quan més he viatjat amb la Fundació Catalana Síndrome de Down (FCSD). Són molts els llocs en què he estat. He vist, viscut i compartit. El meu últim viatge ha estat Marina d’Or (Oropesa de Mar).

El destí de l’estiu passat va ser València. A partir de llavors va ser com tornar a començar de zero. Partint d’aquesta base Marina D’or no podia ser menys, sobretot per la seva gran ventall d’activitats de lleure per a totes les edats i gustos.

Las Vegas d’Oropesa

 Marina D’or no només és ciutat de vacances, sinó també ho és del luxe. Particularment la seva il·luminació i alguns dels seus locals nocturns em recorden i molt la ciutat de Las Vegas. També crida l’atenció els grans hotels de 3, 4 i 5 estrelles.

Els millors espectacles, tot tipus de sortides d’oci i gaudi variat (parc aquàtic polinèsia, jardí encantat …) per no esmentar els restaurants més exquisits. Tot això a la vora del mar mediterrani.

Marina D’or ens enamora

He gaudit d’alguns dels millors serveis d’aquest complex hoteler i he sortit més que satisfet. Per això no em faria res repetir: m’he enamorat de Marina D’or. M’ha impressionat haver estat en el major balneari de la ciutat, a més de la seva vida nocturna.

Aquest lloc ho té tot per passar una setmana o fins i tot dos o tres. Segur que t’ho passaràs en gran, tant si vas a l’estiu com a l’hivern.

*Text original en castellà

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *