EL BARÇA COMENÇA A RODAR

El Barça va guanyar al Sevilla per 4 gols a 0, al Camp Nou. Els gols els van fer Luis Suárez, Arturo Vidal, Dembéle i Messi. L’equip visitant va tenir diverses ocasions de gol, però els blaugranes a la mitja hora de joc ja guanyaven per 2 a 0. El primer va ser obra de Suárez que va marcar de xilena. El segon va ser una jugada del brasiler Arthur que Arturo Vidal va desviar cap el fons de la porteria. El tercer gol va ser una gran jugada personal de Dembelé;  i per acabar, un xut de falta magistral de Messi.

A la segona part el Barça va afluixar una mica, però també va tenir algunes oportunitats més. Gerard Piqué va provocar la cinquena targeta groga i no perilla la seva presència al clàssic dintre de tres setmanes. El pròxim partit serà al camp de l’Eibar.

Al final del partit l’àrbitre Mateu Lahoz va expulsar Dembelé per protestar i al debutant Araujo per una falta.

A dos del Madrid

El Barça ja porta quatre partits seguits guanyant comptant lliga i Champions. L’últim partit que va perdre va ser contra el Granada. En els darrers partits només porta dos gols encaixats, contra el Villareal i l’Inter. Ara només està a dos punts del Reial Madrid.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *