Granada, un modest entre els grans

A la lliga espanyola alguns dels seus equips de menys pressupost han passat a ser revelació arribant lluny en la classificació. Ho va ser l’Eibar en el seu moment, igual que el Girona. Actualment, la Reial Societat i el Granada estan destacant en la competició, sent aquest últim el sorprenent líder.

Els seus resultats així ho corroboren. L’equip granadí va ser capaç de guanyar el Barça de Valverde i fins i tot, tot i ser golejat pels madridistes de Zidane, va saber posar-los en dificultats.

Un referent per a molts

Per a la plantilla del Granada arribar a estar entre els grans no ha estat gens fàcil, i ho han aconseguit pels seus propis mèrits.

D’altres com l’Osasuna, Alabès o fins i tot Llevant es miren al mateix mirall de l’equip granadí sense importar-los tenir l’etiqueta de modests.

Objectiu: Europa

Per a un equip modest classificar-se per jugar a Europa pot sonar desgavellat. O potser no. En aquesta lliga pot passar de tot, i qualsevol equip pot arribar a l’elit europea.

De moment, el Granada va partit a partit i es resisteix a deixar el grup del capdavant sumant els seus encontres per victòries.

Qui sap el que el tram final del campionat depararà el Granada. De moment, l’afició viu amb la il·lusió de veure algun dia al seu equip entre els grans d’Europa. El rugit dels lleons de l’Alhambra és el que els fa més forts.

*Text original en castellà

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *