Pablo Machín, el “salvavides” periquito

Mals temps s’acosten a l’Espanyol, ja que en vuit jornades disputades només suma 5 punts en la classificació de la lliga. Un equip que competeix a l’Europa League no es pot permetre estar a la zona baixa de la competició.

La sortida del tècnic David Gallego era més que evident després d’una crisi provocada pels últims resultats negatius. L’arribada a la banqueta de Pablo Machín es pot considerar un revulsiu per aixecar la plantilla periquita.

Una aposta guanyadora

Després del gloriós pas pel Girona, Machín, per ara l’únic entrenador que ha pujat l’equip a primera posant en dificultats el Barça de Valverde i fins i tot guanyat en dues ocasions als madridistes de Zidane, arriba a la banqueta de Cornellà-ElPrat amb la difícil tasca de treure’l del pou en què es troba. De moment, l’anunci del seu fitxatge ha aconseguit recuperar la il·lusió de l’afició blanc i blau.

És molt el que s’espera d’ell. Sense haver debutat encara, a Machín ja li han penjat l’etiqueta de “salvavides”. Chen Yansheng, el president de l’Espanyol, ha fet una aposta guanyadora. Veurem si es compleix, partit a partit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *