Vermut i passeig a Ipurua

Aquest Barça ens segueix agradant. L’equip de Valverde suma un nou triomf, aquest cop davant l’Eibar amb un contundent 0-3; i ja sumen 4 victòries consecutives. Griezmann, Messi i Suarez serien els autors dels gols.

Els culers es van posar les botes amb el vermut (el partit es va jugar a la una del migdia) i al mateix temps es van passejar a Ipurua aconseguint els 3 punts sense donar marge de reacció a l’equip de Mendilibar.

Líders en solitari

La derrota del Madrid de Zidane contra el Mallorca ha propiciat que la victòria blaugrana situï com a líder en solitari a l’equip de Valverde.

També li va beneficiar la punxada de l’Atlètic de Simeone en l’empat contra el València de Celades.

Un clàssic abans de Nadal

Els aficionats del futbol ja comencen a tenir ganes de clàssic, però hauran d’esperar per gaudir perquè s’ha ajornat per la situació política que es viu a Catalunya.

Moltes han estat les dates que s’han estudiat a través de La Lliga i de la RFEF (Reial Federació Espanyola Futbol), des del 4 al 7 de desembre, però al final la cita serà el 18 del mateix mes. Així, doncs, si tot surt com està previst, tindrem un clàssic abans de Nadal.

*Text original en castellà

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *