Un aniversari màgic

La setmana passada pel meu aniversari vaig anar amb la família a veure Antonio Díaz, més conegut com el Mago Pop, al teatre Victoria de Barcelona. El seu espectacle es diu “Nada es impossible” i de moment estarà fins el dia 1 de març.

L’espectacle em va agradar molt. Feia trucs de màgia espectaculars i increïbles, com fer aparèixer i desaparèixer coses o persones en segons. És un espectacle molt recomanable d’un jove de Ciutat Badia conegut arreu del món pels seus programes televisius.

Els trucs de màgia els feia de diferents maneres: utilitzava menjar, anells, persones i fins i tot un helicòpter. També hi havia una pantalla gegant perquè alguns trucs agafava gent del públic, que sortia a l’escenari.

Trucs per la petita pantalla

A part de fer l’espectacle de màgia al teatre Victoria, el Mago Pop fa un programa a TV3 que es diu igual que l’espectacle que fa. Un programa el va fer des de Manchester on va sortir l’entrenador Pep Guardiola del Manchester City o també el jugador Sergio Aguero.

És un espectacle per gaudir amb la família i passar una bona estona veient com fa màgia en un moment.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *