Cap de setmana bestial

Els dies 23 i 24 de novembre vam anar a França a visitar la Reserva Africana de Sigean.

Vam marxar al dissabte mati. El punt de trobada va ser Plaça Espanya a la torre de la dreta. Vam anar amb 2 autocars i vam fer una parada a Girona, on va pujar gent de Vic.

També van venir voluntaris i voluntàries  d’Axa i també  33 persones usuàries de la Fundació  Catalana Síndrome de Down,  més 5 persones de suport.

Vam fer una altra parada a La Jonquera per estirar cames i per prendre alguna cosa. Després vam pujar  una altra vegada a l’autocar i directa a Narbonne.

L’hotel es deia  Zenitude Narbonne Centre . Vem deixar les maletes a la consigna i vam anar a dinar de pícnic a una plaça i vam fer fotos i vídeos.

Després vam tornar  a l’hotel para instal·lar nos. Un cop instal·lats, vam fer grups per fer diferents activitats.  Un grup va anar a visitar la Catedral i després a prendre alguna cosa. Un altre  grup   va   anar   a  menjar   una crep. Al vespre tots els grups vam anar a sopar a un restaurant al costat de l’hotel.

Visita a la Reserva

Diumenge al mati vam fer les maletes, les vam deixar a la consignar  i vam anar a esmorzar . Després vam pujar a l’autocar i vam anar a la Reserva Africana de Sigean.

Vam veure animals que estaven lliures.  Primer van fer una visita amb l’autocar. Durant  el   trajecte  vam veure lleons, girafes i porcs senglars.

Després vam fer la ruta a peu, que durava dues hores i mitja. Vam veure zebres, cérvols, cabres, etc. Aquests es podien tocar.

Al final vam anar a dinar tots junts, i després vam tornar  agafar l’autocar cap a Barcelona.

Va ser una visita molt agradable i un cap de setmana molt bestial.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *