Nadal, temps per a la nostàlgia

El mes de novembre ja està liquidat i des de fa dies es nota un ambient molt nadalenc des del moment que ens van posar l’anunci de la grossa de la loteria.

No són només els llums de les grans superfícies comercials les que enlluernen els carrers de Barcelona, ​​també són aquelles amb les que ens transporta al Nadal de tota la vida.

També cal esmentar les fires: la de Santa Llúcia, la de la Sagrada Família o bé d’altres barris de la ciutat comtal on es deixen veure milers i milers de ciutadans, així com de turistes amb la finalitat de decorar casa seva.

Em podeu titllar de nostàlgic però per a mi el veritable Nadal és aquell que ara es veu en les pel·lícules com “La gran família” o bé “Que bonic és viure”.

Quins temps més feliços!

Actualment aquestes dates tan assenyalades semblen estar en un seriós perill d’extinció. Els compromisos d’uns o altres deixen a l’esperit nadalenc en un segon pla.

Potser per això, la gent no gaudeix les festes com es deuria. Víctimes de la seva actitud negativa, les persones del carrer no viuen els veritables valors del Nadal.

Molts haurien de deixar-se portar per aquest nen o nena que portem a dins, que està demanant a crits que es deixin de perjudicis i que visquin el Nadal com al seu dia ho van fer els nostres pares i fins i tot els nostres avis.

One Comment on “Nadal, temps per a la nostàlgia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *