Una golejada que val el seu pes en or

El Barça de Valverde rebia al Camp Nou al Mallorca que es va veure atropellat per la “piconadora” cule amb un clar 5-2.

El trident MSG (Messi, Suarez i Griezmann) ha tornat a ser determinant: el jugador francès va obrir la llauna, Messi va contribuir amb un hat-trick (amb aquest van 35 en lliga) i Suárez va marcar amb un magistral cop de taló. El jugador de l’equip balear Budimir marcaria els dos 2 gols d’honor per als visitants.

La nit de Messi

En els compassos previs al partit Leo Messi va oferir a l’afició la seva sisena pilota d’or en un estadi molt entregat al seu líder.

Minuts després, Messi va tornar a treure la seva millor versió amb un dels seus millors hat-tricks de la seva col·lecció demostrant una vegada més que als seus 32 anys encara li queda molt per donar al club català.

Suma i segueix

Aquest Barça ja va agradant una mica més. En els tres últims partits (Leganés, Atlètic i Mallorca) els blaugrana han sumat els 9 punts possibles amb els quals no només es mantenen en el liderat, sinó que també consoliden el seu domini davant els rivals directes.

A deu dies del clàssic ara la missió és la de desenganxar-se dels madridistes que els empaten a punts en la classificació després d’haver vençut a l’Espanyol per 2-0.

Una agenda molt completa

Abans d’enfrontar-se al R. Madrid de Zidane al l’equip blaugrana l’espera una setmana completa. Dimarts arriben a San Siro per jugar contra l’Inter a la Champions. El cap de setmana visiten a la Reial Societat amb l’objectiu de seguir veient als seus perseguidors pel retrovisor.

Aquest equip ja està agafant la forma. Encara que de vegades li costi guanyar, el quid de la qüestió és que el Barça ha tornat a agafar velocitat de creuer.

Veure a la seva estrella somriure sobre el terreny de joc és símptoma que l’equip torna a funcionar. Haurem de veure si hi ha continuïtat en els propers partits.

*Text original en castellà

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *