Els Blaus, un centenari molt emotiu

Aquesta setmana el Centre Excursionista els Blaus de Sarrià ha celebrat el seu centenari (1920-2020). L’entitat ho va celebrar al teatre de Sarrià amb un acte que va reunir a molta gent vinculada amb el Centre.

La presentació va anar a càrrec de Pere Pons, actor amateur del grup de teatre La Bambolina Negra de Sarrià. El president de l’entitat excursionista, Albert Arbós, va dirigir unes paraules als assistents.  A continuació va intervenir Jacint Noya, el primer soci de l’entitat; i també el soci número dos cents de l’entitat, en Miquel Morera.

Per tancar l’acte, Arbós va dirigir unes paraules i es van projectar unes imatges per recordar els actes més importants. En acabar, els assistents van gaudir d’un pica-pica.

Un any amb moltes activitats

Per celebrar el centenari, l’entitat dels Blaus ha organitzat una sèrie d’actes com per exemple la renovació de la flama que es farà a Montserrat, la caminada popular de Festa Major a l’octubre, que serà l’edició número trenta, i també organitzarà l’excursió dels pessebres que cada any es fa en un lloc diferent.

One Comment on “Els Blaus, un centenari molt emotiu

  1. Els C.E.els BLAUS no solament és un centre excursionista. És més que tot això, és una família de persones què la majoria vàrem fer durant els anys, unes fortes amistats qu’encara perduran, malgrat la distància i el temps. Molts vàrem trobar parella i la immensa majoria continuem amb la mateixa. Visca el C.E.els BLAUS, visca SARRIÀ i visca CATALUNYA LLIURE.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *