Setién, tracta d’arrencar-lo, per Déu!

L’arribada de Quique Setién al Barça havia generat bones sensacions, però el que ha passat a Mestalla ha deixat molts dubtes a l’aire. La veritat és que els blaugrana podrien haver fet alguna cosa més, però els ‘xes’ no els han deixat i s’han acabat portant els 3 punts després de vèncer 2-0.

Els blaugranes han tornat a anar a remolc d’un València que, encara que faci mal al si barcelonista, ha estat just vencedor del matx.

Ara Setién, després d’encaixar la primera derrota com a tècnic del conjunt català, tindrà molt a fer. El que hauria de ser el “Ferrari” de la lliga va més a pas de vehicle utilitari, ja que li costa molt arrencar.

Buscar solucions

Són ja moltes les mancances que els culers estan tenint en els últims partits. Tot i que es van saldar amb victòria, els partits davant el Granada i Eivissa a la Copa no deixen de ser qüestionables, i ara el cop de gràcia l’ha posat el València de Celades. I el que fa vessar el got és la victòria del Reial Madrid davant el Reial Valladolid que els situa com a líders per sobre del Barça.

Arribats a aquest punt, els símptomes són més que evidents, i l’aficionat del Barça vol solucions ja i sense mitges tintes.

Setién té la difícil tasca de reaccionar el més aviat possible. Amb el Leganés, en Copa, i el Llevant, a la propera jornada de lliga, el tècnic culer té l’oportunitat de rescabalar-se, doncs la veritat és que ja no té més marge d’error.

Em van a permetre que tanqui aquesta columna esportiva rememorant una cèlebre frase que ha passat als annals de la història de l’esport. Segurament no podria definir millor la situació actual de l’equip culer i com diria el segon de Carlos Sainz: “Setién, tracta d’arrencar-lo, per Déu!

*Text original en castellà

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *