Una escola molt acollidora

Aquest curs vaig començar a treballar a l’escola Projecte, a l’Avinguda del Tibidabo.  Començo a les nou del matí i continuo fins a les onze. Faig dues hores que passen volant.

A primera hora passo la llista a tota l’escola i a continuació reparteixo les notes i avisos que deixen a secretaria. Els hi passo als professors i algunes vegades vaig a fer encàrrecs per Barcelona. Els dimarts em toca vigilar el pati de 3er de primària i quan cal agafo les trucades de telèfon a secretaria.

En aquesta escola estic molt content, em sento molt còmode i els professors crec que estant molt satisfets amb mi. Cada vegada ens coneixem millor i en donen més feina i confiança, espero poder estar molts anys treballant a aquesta magnifica escola.

Segona feina

Fa un any vaig començar a treballar a l’escola Montserrat, al Peu del Funicular, on feia el Kango! passant la llista a primera hora del matí a l’entrada perquè els pares sabessin si els seus fills havien arribat bé, sense incidències, a l’escola.

2 Comments on “Una escola molt acollidora

  1. Dono fe que el Gerard és un molt bon company de feina. És molt alegre i simpàtic i sempre és un plaer veure’l entrar a l’aula, amb un somriure als llavis, per passar llista i donar-te encàrrecs. De vegades intento amagar-me, però sempre m’emxampa!

  2. Gerard és una gran sort per a nosaltres tenir-te a l’escola!
    Crec que cada dia aprenem coses noves els uns dels altres i això ens enriqueix a tots!
    Una abraçada!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *