Aquest Reial Madrid pinta bé

La capital madrilenya estava més que preparada per viure el seu derbi per excel·lència del Real Madrid de Zidane contra l’Atlètic de Simeone. Els matalassers no arribaven a la cita en el seu millor moment i un solitari gol de Benzema en el minut 56 no va fer més que empitjorar la situació.

Cal esmentar que la intervenció del VAR va ajudar a aquesta victòria, amb un clar penal no assenyalat de Casemiro que el col·legiat Estrada Fernández no va veure.

Després d’aquest partit queda demostrat que els merengues han millorat, i molt. Amb aquests 3 punts aconseguits es mantenen com a líders en solitari, mantenint la distància amb el Barça que ahir va guanyar el seu partit contra el Llevant.

Aquest Madrid sembla un altre

Fent un cop d’ull als partits anteriors, salta a la vista que els blancs han anat passant per totes les fases, ja que no és que comencessin molt bé la temporada.

Des de l’inici de la segona volta, el Reial Madrid suma tres victòries a la lliga i dos de Copa davant el Unionistes de Salamanca i el Reial Saragossa. Aquestes victòries han portat a l’equip blanc a aquesta millora.

És per això que aquest Madrid sembla un altre i l’equip s’encomana a Benzema per anar a més.

Encara queda molt per jugar, i mantenir aquest nivell en lliga és molt complicat. De moment aquest Reial Madrid pinta bé. Caldrà veure fins quan dura aquesta bona ratxa a la qual s’han abonat.

Els números parlen per si sols

Bona part d’aquesta ratxa els ha portat a liderar la classificació de la lliga. Són uns números que parlen per si sols: els blancs sumen 21 partits invictes, amb l’única derrota davant el Mallorca el passat 19 d’octubre.

Aquesta ha estat la fórmula que ha portat a el Reial Madrid a arrabassar el lideratge al Barça de Quique Setién.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *