El virus del racisme

L’altre dia vaig tornar al programa de TV3 FAQS (Preguntes Freqüents) dels dissabtes a la nit. El programa va estar molt interesant, entre altres va venir Xavier Sala Martin, un economista per parlar sobre les conseqüències de l’anul·lació de la fira dels mòbils a causa del coronavirus.

A continuació va venir Llian Thuram, ex jugador del Barça, per parlar sobre el racisme. A un partit a Cornellà-El Prat, on juga l’Espanyol, el jugador del Athletic de Bilbao, Iñaki Williams, va ser insultat per aficionats locals.

Al programa també es va esmentar el cas que va ocórrer a Vallecas quan l’àrbitre va suspendre el partit perquè l’afició local va proferir insults contra un jugador que simpatitzava amb la ideologia neonazi.

No s’entén que en aquest cas es suspengui el partit i quan es tracta d’insults racistes, no.

Visita profitosa

És la segona vegada que vaig el programa, com sempre va ser una gran experiència. També li vaig demanar una entrevista a la presentadora, la Cristina Puig, per Exit21. Esperem que sigui una visita profitosa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *